Будинок «на відшибі»: пацюки, фонтан води б’є у підвалі, відсутні нормальні дороги біля під’їздів та дитячий майданчик. ФОТО

  За словами житомирян, які живуть у багатоповерхівці на вул. Космонавтів 38/17, відтоді, коли туди заселилися перші мешканці, у цьому будинку вже понад 30 років ніхто не робив ремонт.

  Занедбані підвали, ржаві труби, по яких тече вода у квартири, дороги біля під’їздів у жахливому стані, відсутній хоч якийсь дитячий майданчик — це лише невеличкий перелік того, на що нарікають мешканці будинку.

  Вже понад рік люди скаржаться на те, що біля під’їздів та й в середині будинку, бігають величезні пацюки. Як тільки не боролися з ними мешканці, але все марно: нові непрошені «мешканці», як їх називають самі мешканці будинку, продовжують розгулювати біля багатоповерхівки. Вилазять вони через ями, які є біля будинку. Ви й самі, шановні читачі, можете побачити, які діри біля під’їздів. Люди обурюються, що підходячи до будинку, можна підвернути ногу і травмуватися, що вже траплялося з мешканцями. У багатоповерхівці, про яку ми розповідаємо, живе багато літніх людей, молодих матусь, дітей. Матусі навіть не можуть нормально вивезти дитячий візочок: виносять його на руках, адже пандус у такому жахливому стані, що ним вже ніхто не користується. Людям похилого віку теж дуже складно ходити, адже замість доріг біля під’їздів — суцільні ями. Нога дитини легко може провалитися у ці діри.

Польова

  Найцікавіше те, що будинок навіть не стоїть на балансі на ремонт. Мешканці особисто перевірили інформацію, адже для них це дійсно наболіла тема. До речі, будинок належить до ЖЕКу №10 (ЖЕК, разом зі ще декількома, входить до ТОВ КомЕнерго‒Житомир). Люди просто не можуть зрозуміти, чому навколо дороги робляться, будуються нові кіоски, створюються різні заклади, взагалі інфраструктура розвивається стрімкими темпами, а до їх будинку нікому немає справи. Мешканці вже нарекли його будинком «на відшибі».

Польова

  Вже майже місяць люди, які проживають за адресою вул. Космонавтів 38/17, не можуть вирішити ще одну серйозну проблему, яка їх спіткала: у підвалі прорвало трубу, тепер звідти фонтаном б’є вода. Зазначимо, що труби взагалі поржавіли, їх вже давно пора замінити. У цьому можна переконатися, переглянувши наше відео, зроблене у підвалі багатоповерхівки.  Люди неодноразово зверталися і до ЖЕКу, де постійно отримують відповідь «Проблему усунено», і до КП «Водоканал», звідки приїздили спеціалісти, аби вирішити проблему. Щоправда, поки один із мешканців будинку, який показував аварійну трубу фахівцям, відлучився, то, повернувшись, побачив, що працівників «Водоканалу» вже немає: вони просто втекли, так нічого і не зробивши! Люди до сьогоднішнього дня залишаються з проблемою сам на сам!

Польова ПольоваНемає біля будинку і дитячого майданчика, де малеча змогла б гратися. Серед їх розваг — газова труба, по якій люблять лазити діти та теплова труба, яка лежить біля сусіднього будинку (ред. у будинку на вул. Космонавтів 38/17 теплової труби немає, тож використовується саме ця, що знаходиться біля сусіднього будинку), і на якій взимку примудряються курити підлітки, а діти вилазять на неї, аби погрітися. «Якби у нас був дитячий майданчик, то дітям було б куди дівати свою енергію, де провести вільний час. А так, вони гуляють у небезпечних місцях. Звісно ж, коли ми це все бачимо, то відганяємо малечу від труб, сваримося. Але ж якщо нікого немає поруч, то діти все одно лізуть туди гратися. Це ж дуже небезпечно!», — говорять мешканці.  

Польова

  Ось так і живуть мешканці в будинку на вул. Космонавтів 38/17. Людей цікавить лише те, коли вже нарешті владні структури почують їх, звернуть увагу на ці серйозні проблеми та почнуть допомагати їх вирішувати. Адже, як запевняють самі мешканці, щомісяця вони платять за комунальні послуги, от тільки чомусь не видно, куди саме йдуть ці кошти, адже роботи комунальників не видно. Люди переконані, що якби все робилося, як потрібно, то не було б усіх цих проблем, про які вони розповіли нашому кореспонденту.

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Польова

Катерина Дейнека

Новини Житомира

 

1 Комментарий

  • Иван

    написал Иван

    Среда, 23/08/2017

    Зато плитку по 20 млн ни как доложить не могут!!! А во дворах срачь и разруха.. Самый худший мэр и его команда.....

    Пожаловаться
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework