Депутат районної ради: «Якщо підприємство повністю укомплектоване водіями, то чому вдень тільки працює 35 тролейбусів на лінії?»

  На своїй сторінці в мережі Facebook депутат Житомирської районної ради Роман Мусійчук порушив тему міського електротранспорту.

   «Згідно штатного розпису Житомирського ТТУ, на сьогодняшній день підприємство налічує 195 водіїв тролейбуса ( 1, 2, 3 класів), всього тролейбусів у підприємства — близько 100 одиниць техніки, які можуть і повинні працювати, виконуючи соціальну функцію.

  Тоді виникає просте питання: якщо підприємство повністю укомплектоване водіями, то чому вдень тільки працює 35 тролейбусів на лінії? Профільний заступник, виходить, брехав людям, що працює 35 тролейбусів, бо банально не вистачає водіїв. Згідно штатного розпису працює 195 водіїв, які щомісяця отримують зарплатню. То де ті тролейбуси та соціальна послуга?», — пише на своїй сторінці Роман Мусійчук. У коментарях депутат ще й розмістив фото штатного розпису, за яким виплачувалася заробітна платня з 28.04.2017.

  Нагадаємо, що під час громадських слухань щодо встановлення вартості проїзду в електротранспорті, заступник міського голови Дмитро Ткачук звернув увагу громадськості на те, що нині є проблема з браком водіїв у ТТУ. «Якщо в 2014 році у годину пік виїжджало 70 тролейбусів, то кількості працівників було достатньо. Зараз у годину пік виїжджає 92 тролейбуси і, відповідно, водіїв не вистачає. До того ж, потрібно підвищувати заробітні плати водіям, щоб заохочувати їх працювати в ТТУ», — зазначив Дмитро Ткачук.

ТТУ

ТТУ

ТТУ

Читайте також: Житомиряни незадоволені роботою громадського транспорту та ТТУ.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework