Площу пожежі в Поліському природному заповіднику вдалося зменшити до 5 гектарів

  Роботи щодо ліквідації вогняної стихії тривають, інформує прес-відомство обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

  Залишається горіння низової пожежі та прошарку торфу окремими осередками. За попередню добу гелікоптером МІ-8 скинуто вглиб лісового масиву 10 тонн води. На місці події продовжують працювати рятувальники та лісівники. До ліквідації пожежі залучено 142 чоловіки особового складу та 22 одиниці техніки. А от що стосується пожеж побутових, то різке похолодання практично знизило їх кількість до мінімуму. Так, минулої доби було зафіксовано лише 2 загоряння, розповів фахівець прес-відомства обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Андрій Денисюк:

  "Близько 17 години в с. Привітів Любарського району виникло загоряння вхідних дверей у будинку культури. Місцеві жителі самостійно загасили вогонь тому підрозділи ДСНС не залучались. А от о 19 годині на 35-му км автошляху Житомир - Чернівці сталося загоряння вантажного автомобіля DAF. Вогнем пошкоджено 4 м2 дерев’яної підлоги причепу та гідравлічна система автомобіля".

  Загалом же, за минулу добу оперативно-рятувальними підрозділами області зареєстровано 8 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 2 пожежі, 3 ДТП і 1 повідомлення про те, що підрозділи ДСНС виїздили для надання допомоги іншим службам. Під дією різних факторів 2 осіб загинуло та 3 травмовано.

Джерело:103fm.com

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework