У Житомирі розпочався унікальний проект — денний музичний табір «Music Camp Internation»

  З сьогоднішнього дня, 28 серпня, і аж до 2 вересня у нашому місті школярі з усієї Житомирщини та діти родин учасників АТО, віком від 11 до 16 років, мають змогу взяти участь у кемпі.

  П’ять днів поспіль юні учасники навчатимуться хоровому співу та опановуватимуть гру на двох музичних інструментах. А вже шостого дня, 2 вересня, відбудеться гала-концерт у супроводі симфонічного оркестру.

  Організатор запланованого музичного табору — Music Camp International Ukraine, які прагнуть змінити життя дітей, громад та країн через музику. Більше 20 міст України вже взяли участь у проекті, який створила та втілила в життя диригентка з США Констанція Фортунато. Саме вона й буде диригенткою на гала-концерті 2 вересня.

  «Сподіваюся, що музичний табір має бути дуже класним. Покладаю на нього великі сподівання. Привів сьогодні свого молодшого товариша — 12-річного Дмитра Галінського. Він не займається професійно музикою, але для цього проекту й не важлива музична освіта, що дуже радує. Тут діти можуть самі обрати на чому грати, обрати певний музичний напрямок і вирішити для себе, чи подобається їм займатися музикою, чи захочуть вони пов’язати своє життя із цим видом мистецтва.

  Сам я закінчив музичну школу №3 у Житомирі. Граю на баяні та на фортепіано. Тепер привів свого товариша, аби він взяв участь у такому цікавому проекті. Раджу й іншим займатися музикою, адже вона розвиває не лише внутрішній світ, а й світобачення, розвиває у людині нові грані», — переконаний Юрій Федорчук.

Катерина Дейнека

Фото: мережа Інтернет

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework