Отець Богдан Бойко: «Я лише маленький гвинтик цієї великої громади»

  Саме такими словами звернувся сьогодні, 29 серпня, на позачерговій сесії Житомирської міської ради  настоятель Свято-Михайлівського собору отець Богдан Бойко до присутніх. На сьогоднішньому пленарному засіданні депутати проголосували за присвоєння йому звання «Почесний громадянин міста Житомира». Рішення було одноголосним: усі 29 народних обранців, які були присутні на сесії, проголосували за те, щоб отець Богдан Бойко носив це почесне звання.

  «Слава Ісусу Христу, слава Україні! Що я можу сказати? Якщо ви присвоїте звання, то це не мені, а громаді, собору, тим викладачам недільної школи, які працюють на благо нашого храму, усім тим людям, які стояли у 1990 році ще під храмом і хотіли, щоб була автокефальна церква, щоб була українська церква, щоб була Україна. Це не моя заслуга, я прийшов до тих людей, був разом з ними. На сьогоднішній день так вийшло, що я 26 років настоятель цього собору, і ця громада — ми разом працюємо на те, щоби ми мали сьогодні те, що маємо. І ця громада збирала кошти. Ми відправили вже біля 2 мільйонів гривень на Схід, наші священики теж їздили туди, і я у тому числі. Я лише маленький гвинтик цієї великої громади», — зазначив перед початком голосування о. Богдан Бойко.

  Вже після голосування усі присутні встали зі своїх місць та оплесками привітали настоятеля Свято-Михайлівського собору із присвоєнням йому звання «Почесний громадянин міста Житомира».

Bogdan 1

Bogdan 1

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework