Житомиряни нарікають на жалюгідний стан води у кранах і просять владу навести лад на Водоканалі

  Жовта та смердюча вода тече із кранів містян. І це не поодинокі випадки. Звернути увагу влади, на воду, яка тече із кранів, вимагають житомиряни у звернені, яке опубліковане на сайті петицій до міської ради.

  "За останні тижні, напевно, кожен із нас зіштовхнуся з погіршенням якості води у наших кранах, яку постачає КП ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ.

  Хочу зазначити, якщо раніше, воду просто було не бажано пити, то тепер нею, навіть, неможливо здійснити основні гігієнічні процедури (миття рук, посуду тощо) через те, що вона, вибачте, смердить каналізацією, - зазначає автор петиції Олександр Рудковский.

  "Тому, прошу всіх небайдужих громадян підтримати наступні мої пропозиції.

  1. Відрядити делегацію на КП ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ з виконкому та фахових спеціалістів (бажано з інших регіонів України) для перевірки на відповідність нормам якості технологічного процесу очищення води.
  2. Організувати експертизу у різних районах міста води з-під крана на відповідність нормам та стандартам.
  3. За результатами перевірки та експертизи, здійснити публічну доповідь громадськості міста про стан справ з якістю води.
  4. Якщо працівники КП Житомирводоканалу допустили порушень, то оформити заяву-звернення до органів прокуратури щодо порушення справи щодо отруєння жителів міста.
  5. Вжити заходів, щодо недопущення такої ситуації зі станом води.

  Хочу також наголосити, що за надання нам води ми платимо далеко не копійки, то, шановна наша влада міста, НАДАЙТЕ нам відповідну якість цього товару.
ПРОШУ всіх небайдужих підтримати моє звернення! Чим швидше наберемо мін необхідну кількість, тим швидше зрушимо з місця дану проблему", - йдеться у петиції.

  Підтримати петицію можна тут.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework