Приз за перемогу — справжній баран!

  У Коростені, на березі р. Уж, відбувся перший на Житомирщині турнір із пляжної боротьби. Змагання відбулися з ініціативи й за підтримки міського голови Володимира Москаленка.

  Турнір із пляжної боротьби, суддею якого був тренер Коростенської філії Житомирської ДЮСШ із боротьби Богдан Гулаков, відбувався серед дітей (у категоріях хлопці й дівчата) та серед дорослих.

  Переможцем серед дорослих та володарем барана став досвідчений борець, чемпіон України Вадим Кутишенко, який вже багато років професійно займається вільною боротьбою.

  – Я вважаю, що це дуже хороша ідея, — зазначив переможець змагань. — І добре, що турнір проводиться саме в Коростені.

  На п’єдестал пошани серед дітей піднялися Ірина Дорошенко та Дмитро Васюк.

  До речі, призери змагань отримували й інші подарунки. Діти — піцу, солодкі напої, морозиво та грошові винагороди. А переможець змагань серед дорослих — справжнього барана, якого він вирішив скуштувати з друзями.

  Чому вибір зупинився саме на такому оригінальному подарунку переможцю, розповів Володимир Москаленко: «Ми завжди вільну та класичну боротьбу прив’язуємо до Середньої Азії, Кавказу, а там, як правило, такі призи є. Тому ми й вирішили, що за перше місце серед дорослих подаруємо барана. Сподіваємось, що наступного року цей турнір відбудеться також і його учасниками будуть спортсмени з інших міст нашої області та країни».

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework