×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Богдан Купчинський: Дякую людям доброї волі, які допомогли створити творчу лабораторію і яким не байдужа доля дітей з особливими потребами!

  На базі Житомирської ЗОШ №7 ім. В.В. Бражевського відкрили першу в Україні творчу лабораторію для дітей з особливими потребами. Її обладнали в одному з кабінетів навчального закладу.

  Організували творчу лабораторію: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», ЗОШ №7 та Житомирська єпархія Української Православної Церкви. На урочисте відкриття завітали представники влади, сектору бізнесу, духовенство та громадськість. Освятив творчу лабораторію Митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим.

  Аби дітям було цікаво навчатися та перебувати в кабінеті, його стіни розфарбували в приємні, яскраві кольори. До того ж, кольори стін гармонійно поєднують із кольорами мольбертів, які знаходяться у творчій лабораторії.  Це й не дивно, адже тут дітки займатимуться творчістю в різних її проявах: малюватимуть, братимуть участь у майстер-класах з малювання, ліплення з пластиліну, бісероплетіння тощо. Також діти з особливими потребами будуть переглядати пізнавальні фільми під час майстер-класів.

n 0608176 1

  «Щодня у творчій лабораторії відбуватимуться уроки малювання і образотворчого мистецтва ЗОШ №7. А після обіду, ми ще оберемо дні,  коли це відбуватиметься, наші дітки з особливими потребами, дітки з нашої організації, дітки міста Житомира теж приходитимуть сюди і зможуть малювати, займатися творчістю, у тому числі образотворчим і декоративно-прикладним мистецтвом. Ми будемо обирати серед  їх робіт ті, які продаватимемо на аукціонах, аби юні митці могли заробити за свій талант, доповнити ту маленьку пенсію, яка їм виплачується, і радіти з того, що вони навчилися малювати, створювати вироби з бісеру, з різних природних матеріалів.  

  Дякую усім людям доброї волі, які допомогли створити цю творчу лабораторію і яким не байдужа доля дітей, зокрема й дітей з особливими потребами!», — звернувся під час відкриття до присутніх  голова дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський.

n 0608176 1

 Зазначимо, що творчу лабораторію освятив Митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим. Про те, що думають діти, які  відвідуватимуть творчу лабораторію, найкраще говорять їх радісні посмішки та емоції. Юні митці, які творитимуть в лабораторії, зізнаються, що їм до вподоби, як обладнали приміщення і що вони із задоволенням будуть сюди приходити!

Нагадаємо, що до створення творчої лабораторії долучилися ще й: голова фонду «Рідний Житомир» Людмила Кропивницька, заступник голови Богунської районної ради з питань діяльності державних органів Людмила Янушевич, дирекція Коростенського заводу МДФ, Благодійний фонд «Фонд родини Розенблат».

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 06/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework