×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ імені Івана Франка відзначили переможців XXIX Всесвітньої літньої Універсіади 2017

  Напередодні Дня фізичної культури і спорту у ЖДУ ім. Івана Франка відбулася зустріч студентів факультету фізичного виховання та спорту з переможцями XXIX Всесвітньої літньої Універсіади 2017 Петром Пахнюком і Тамарою Гаврилюк.

  Петро Пахнюк здобув срібло у змаганнях зі спортивної гімнастики (вправи на паралельних брусах). А Тамара Гаврилюк посіла І командне місце з легкої атлетики (спортивна ходьба, 20 км). Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка. 

 

  «Дуже приємно, що в ЖДУ імені Івана Франка навчаються студенти, які працюють на імідж України, регіону та університету. Вірю, що ми ще не раз збиратимемося у Галереї спортивної слави Житомирщини, щоб привітати вас з високими нагородами», – сказав виконуючий обов'язки ректора університету Андрій Шевчук та вручив спортсменам найголовніші університетські нагороди студентам – значки «Кращий студент ЖДУ імені Івана Франка» та подарунки з символікою університету.

  Зустріч проходила у форматі запитань-відповідей. Студенти та викладачі цікавилися у переможців XXIX Всесвітньої літньої Універсіади-2017 різним: коли почали займатися спортом; що стало запорукою успіху; що надихає; про що думають під час змагань; чи є вільний час і як його поводять; як працюють з тренерами; хто є основними конкурентами; які стосунки з іншими учасниками змагань; які нагороди є найціннішими; які ситуації у спорті запам’яталися найбільше; скільки часу витрачають на тренування. Окрім того, присутні хотіли почути, що ж буде далі у кожного зі спортсменів після перемоги на XXIX Всесвітній літній Універсіаді 2017. З’ясувалося, що Тетяна Гаврилюк брала участь в Універсіаді вперше, а тому планує тренуватися ще більше та досягати нових висот. Петро Пахнюк, який після Універсіади в Тайбеї встиг стати ще й володарем золотої (вправи на брусах) та срібної (вільні вправи) медалей Кубку світу зі спортивної гімнастики у Варні, наполегливо працюватиме, аби досягти мети – участь в Олімпійських іграх 2020.

Новини Житомира


Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework