×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Великопольська суспільно-економічна школа співпрацюватиме із житомирським університетом

12 листопада ЖДУ імені Івана Франка відвідала делегація Великопольської суспільно-економічної школи (Республіка Польща).

Мета приїзду до Житомирського державного університету імені Івана Франка проректора Великопольської суспільно-економічної школи Єжи Баб'яка, Генріка Дикчика і Тадеуша Гаренцкі – проведення переговорів з адміністрацією ЖДУ імені Івана Франка щодо налагодження наукової співпраці між університетами, участі студентів та викладачів у стипендіальних програмах та наукових проектах.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
У ході переговорів, які тривали майже дві години, ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух і проректор Великопольської суспільно-економічної школи Єжи Баб'як обговорили низку освітньо-наукових питань та окреслили напрями майбутньої співпраці. Серед них – програма подвійних дипломів; програма академічної мобільності для студентів та викладачів; взаємні публікації у фахових виданнях навчальних закладів.
У результаті перемовин між ЖДУ імені Івана Франка та Великопольською суспільно-економічною школою підписано угоду про співпрацю. У ній Сторони домовилися з метою розвитку співпраці здійснювати: обмін науковцями, викладачами та провідними адміністративними працівниками; спільні наукові дослідження та читання лекцій; обмін студентами; обмін інформацією, матеріалами та науковою і навчальною літературою в галузях, які становлять взаємний інтерес; спільні культурні заходи.
За словами ректора Петра Сауха, для ЖДУ імені Івана Франка започаткування такої співпраці – знакова подія, адже Великопольська суспільно-економічна школа знаходиться поблизу кордону з Федеративною Республікою Німеччина. А це означає, що в перспективі в ЖДУ імені Івана Франка у сфері вищої освіти та науки будуть і німецькі вузи-партнери.

n1311141490

n1311141490 1

n1311141490 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework