Як у центрі міста тротуари ремонтують. ФОТО

  З нагоди Дня міста комунальники чепурять Житомир. Задіяна, мабуть, чи не вся техніка, яка дозволяє краще це робити.

   Зокрема, «Зеленбуд» прикрашає центр міста зеленими насадженнями та клумбами,  КП УАШ Житомирської міської ради активно ремонтує дороги. Шкода лише, що таку велику увагу чистоті міста приділяють лише перед святом, а в будні дні таку активність від комунальників ми, чомусь, бачимо не часто.

дороги

  Згадуючи про житомирські шляхи, варто зазначити, що й у центрі міста активно ремонтують дорогу. Навпроти ЦУМу активно працює бригада. Вирили величезну яму.

  На перехресті Київської та Театральної також відбувається ремонт тротуару. Нагадаємо, що 18 серпня цього року, на позачерговому засіданні, 15 членів виконкому Житомирської міської ради (усього їх 25), одноголосно проголосували за те, щоб управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало договір підряду з ТОВ «Уют Строй» на виконання капітального ремонту тротуарів по вул. Театральній у Житомирі (від вул. Великої Бердичівської до майдану Перемоги), не проводячи тендер. Зазначимо, що «Уют Строй» — місцева Житомирська фірма. Вартість робіт складе 1,3 мільйони гривень. Як зазначив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, кошти на ремонт вже були виділені раніше.

дороги

Читайте також: Депутат райради: Без тендеру обирається компанія, яка буде здійснювати роботи по реконструкції частини тротуарів

дороги

Читайте також: Влада чепурить місто до свята, але, як завжди, не встигає. ФОТО

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework