У Житомирі військовослужбовець-контрактник стрибнув з підвісного мосту

  Знову небойові втрати. 12 вересня близько 07.46 старший солдат X стрибнув з пішохідного мосту, який розташований в парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна у м. Житомир. При падінні з висоти близько 25 м, він впав на асфальтне покриття (набережна річки Тетерів), внаслідок чого загинув на місці. 

  Про це повідомляє група "АТО курилка" у Facebook.

  "Свідком вказаного була громадянка Y, яка негайно викликала патрульну поліцію та швидку медичну допомогу. При перегляді камер відеоспостереження, які встановлені на вищевказаному мосту, було встановлено, що старший солдат X о 07.46 переліз через перила та самостійно стрибнув з нього. Будь-яких інших осіб в цей час не було. На місці події працювала оперативно-слідча група Житомирського поліції ГУ НП в Житомирській області, якою при огляді тіла загиблого, ознак насильницької смерті та передсмертних записок не виявлено.  Під час з’ясування обставин, оперативною групою Житомирського 
ЗВ ВСП було встановлено, що основною причиною скоєння самогубства військовослужбовцем є сімейні негаразди, а саме, сварка з його дівчиною, яка вагітна та перебуває в медичному закладі у зв’язку з загрозою зриву вагітності", - йдеться у пості.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 19/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework