На Житомирщині під процесуальним керівництвом прокуратури розслідується факт незаконного одержання із бюджету понад одного мільйона гривень

  Коростенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом підроблення офіційних документів з метою одержання соціальної допомоги, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

  Установлено, що тимчасово переміщені з окупованих територій Донецької та Луганської областей особи, а також особи з числа малозабезпечених громадян, з метою одержання соціальних виплат, вносили до офіційних документів недостовірні відомості щодо відсутності у них та членів родини житла, коштів на банківських рахунках тощо та надавали до Управління праці та соціального захисту населення Коростенської міської ради.

  Таким чином, унаслідок підроблених документів протягом січня 2013 – лютого 2017 років понад 50-м особам із державного та місцевого бюджетів незаконно виплачено соціальної допомоги на суму 1, 142 тис грн.

  Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить Коростенський відділ поліції Головного управління Національної поліції  в області.

  Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання – від штрафу - до обмеження волі на строк до двох років.

                                        Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework