На Житомирщині рейдери захопили поля сільгосппідприємства

  За ніч без відома законних власників у приватного сільгосппідприємства "Троянівське" у селі Великі Низгірці Бердичівського району Житомирської області в електронному реєстрі змінили засновника та керівника, а на поля компанії озброєні особи завезли комбайни. 

   Про це пише «СтопКор».

  "Ми виїхали на місце і від представників компанії дізнались усі деталі. Напередодні вранці бухгалтери фірми не змогли зайти в електронну програму нібито через зміну інформації про власників. Пізніше з'ясувалось, що за ніч в електронному реєстрі змінили дані про засновника та директора. Дивним чином засновником сільгосппідприємства став житель Донецька, про якого колективу фірми нічого не відомо. Коли ми виїхали на поля компанії, побачили там озброєних осіб, які завезли на територію свою техніку.

  Поліція, яку викликали на місце, зволікала і не намагалась з'ясувати обставини конфлікту. На адресу директора "Троянівського", за словами працівників фірми, почали надходити погрози фізичної розправи та почалось стеження. За інформацією колективу "Троянівського", за рейдерським захопленням стоїть скандально відомий у регіоні агромагнат Дмитро Колесник, який був головним бенефіціаром агрохолдингу ПАТ "ТАКО", який згодом був перейменований на "АСТ" ("Аграрні Системні Технології") розповіли журналісти "СтопКору" з місця подій.

  Представники "Троянівського" уже звернулись із заявами у компетентні органи та чекають на реакцію правоохоронців.

  Пізніше, активісти "Стоп корупції" знайшли юридичну та фактичну адреси компанії AST ACRIS Agro, яка може бути пов'язана з рейдерським захопленням агропідприємства "Троянівське" у селі Великі Низгірці Бердичівського району Житомирської області. Фірма, представники якої пов'язані з захопленням, маскується у будівлі без вивіски, керівництво компанії переховувалося в офісі, колектив вигнали на вулицю, а юрист спростовував будь-який зв'язок із конторою. Про це з місця подій повідомили журналісти "СтопКору".

  "Офіс компанії, яка пов'язана із рейдерством, знаходиться у будинку без розпізнавальних вказівників. Нам вдалося зайти у приміщення після того, як з будівлі вийшов працівник. Чоловік підтвердив, що саме тут розміщений офіс AST ACRIS Agro. Проте обмовився, що цього не афішують. Дирекція компанії забарикадувалась у кабінеті. Через двері ми намагались домовитись з ними про коментар та зазначили, що нам відомі усі деталі злочинної схеми, яку вони провернули із захопленням сільгосппідприємства на Житомирщині.

  Юрист, якого напередодні помітили на місці незаконно захоплених полів "Троянівського" та якого пов'язують зі скандальним агрорейдером Дмитром Колесником, усіляко спростовував свій зв'язок із підприємством. Чоловік вихопив журналістське посвідчення стопкорівця, викинув у вікно та пустився навтьоки. Ми викликали на місце правоохоронців, проте ані поліції, ані нам представники фірми не змогли надати жодних документів, які б пояснили, на якій підставі вони займають це приміщення і яку діяльність провадять", – розповіли журналісти "Стоп корупції" з місця подій.

  Нагадаємо, напередодні за ніч без відома законних власників у приватного сільгосппідприємства "Троянівське" у селі Великі Низгірці Бердичівського району Житомирської області в електронному реєстрі змінили засновника та керівника, а на поля компанії озброєні особи завезли комбайни. Про таку схему рейдерського захоплення стало відомо активістам "Стоп корупції".

  За інформацією колективу "Троянівського", за рейдерським захопленням стоїть скандально відомий у регіоні агромагнат Дмитро Колесник, який був головний бенефіціаром агрохолдингу ПАТ "ТАКО", розповіли журналісти "СтопКору" з місця подій.

 Представники "Троянівського" уже звернулись із заявами у компетентні органи та чекають на реакцію правоохоронців.

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 03/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework