З’ясовували стосунки ножем

  Минулої неділі о третій годині ночі до медиків швидкої надійшло повідомлення про закривавленого чоловіка, який лежав поблизу зупинки у середмісті. Лікарі, котрим різного доводилося бачити, були шоковані: у потерпілого нарахували дев’ять ножових поранень біля серця та на спині.

  Відтак про пацієнта одразу повідомили правоохоронців. Ті з’ясували, дві компанії молодиків щось не поділили і взялися з’ясовувати стосунки кулаками. Під час розбірок один із дебоширів ухопив ножа і накинувся з ним на кривдника. Пораненим виявився 44-річний житель Запоріжжя, котрий приїхав до рідних у Малин. Окрім нього постраждав ще й 22-річний юнак.

  Проте йому пощастило більше: від тяжких поранень молодика врятувала куртка. Чоловіка, котрий взявся з’ясовувати стосунки за допомогою ножа, затримали. Пояснити причину свого жорстокого вчинку молодик не зміг.

  За словами начальника Малинського відділення поліції Михайла Старовойта, тиждень тому молодик попався на дрібному хуліганстві. Тепер за скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Джерело: mn.zt.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework