У Житомирі відбулось відкриття Центру ювенальної пробації ЦМУ з питань виконання кримінальних покарань та пробації МЮ

  5 жовтня 2017 року за підтримки проекту технічної допомоги «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», що виконується Агрітім Канада Консалтинг ЛТД, за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, відкрився Центр ювенальної пробації міста Житомира.

  На церемонії відкриття були присутні директор Департаменту пробації Міністерства юстиції Олег Янчук, начальник відділу пробаційних програм Департаменту пробації Міністерства юстиції Олена Суботенко, заступник начальника відділу організації діяльності пробації управління пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Радміла Гула, завідувач сектору ювенальної пробації цього ж управління Дмитро Літус, начальник головного територіального управління юстиції в Житомирській області Олександр Грабар, начальник Житомирського МВ з питань пробації Анатолій Бобриньов, керівники служб та підрозділів Житомирської міської ради, ГУНП в Житомирській області, прокуратури Житомирської області, Житомирського міського ЦСССДМ, , що опікуються дітьми, які мають проблеми із законом, голови та волонтери громадських і благодійних організацій, а також представники засобів масової інформації.

  Презентували роботу Центру ювенальної пробації міста Житомира його керівник Катерина Камлук та радник з питань пробації Проектного офісу Міністерства юстиції України Тамара Мальована.

  Під час відкриття Центру учасники заходу ознайомлені з його структурою, наявними ресурсами та матеріально-технічним забезпеченням діяльності.

 Центр ювенальної пробації міста Житомира стане єдиним спеціальним місцем, у якому працюватимуть над реінтеграцією дітей, які з різних причин перебувають у конфлікті з законом. Цю роботу будуть здійснювати досвідчені психологи, ювенальні інспектори та соціальні працівники, які радитимуть дітям нові способи вирішення конфліктів, а також консультуватимуть їхніх батьків, яким чином діти можуть позбутися криміногенної поведінки.

  У новому Центрі ювенальної пробації підлітки проходитимуть корекційні програми з управління гнівом, керування емоціями, вирішення конфліктів, матимуть можливість для цікавого навчання та корисного дозвілля. Для них та для їхніх рідних забезпечуватиметься індивідуальний супровід, який дозволить працювати з поведінкою та  взаємостосунками дитини з рідними, друзями, у школі та громаді.

  Центр ювенальної пробації міста Житомира розташований по вулиці М. Грушевського, 91.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 05/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework