×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Вперше у Житомирі «Жива Бібліотека» від Фундації Регіональних Ініціатив.

  28 жовтня о 12:00 житомирський осередок Всеукраїнської організації Фундація Регіональних Ініціатив запрошує всіх небайдужих книголюбів до «Порталу» за адресою Пушкінська, 9а аби познайомитися з людьми-книгами, які займаються громадською діяльністю у нашому місті.

  Книги, які зацікавлюють з перших хвилин читання, бувають різними. І саме 28 жовтня під час Живої Бібліотеки ви переконаєтеся, що книгами можуть бути навіть люди.

  Перша «Жива бібліотека» з’явилась 13 років тому в Данії, на музичному фестивалі Roskilde. Її концепцію розробила данська неурядова молодіжна організація «Зупини насильство» (StoptheViolence). Відтоді ця ідея поширилася по всьому світу і була втілена в життя в Україні та кількох десятках країн.

  Живими книгами нашої прем’єрної Бібліотеки будуть громадські діячі Житомира, які кожного дня думають не лише про свої потреби, а й про потреби і проблеми інших людей. Серед оголошених «Живих Книг» будуть:

  Юлія Кручак – засновниця Благодійно-мистецького фонду на підтримку онкохворої молоді «АрТерапія».

  Сергій Твардовський – засновник джазового фестивалю, який запалює серця житомирян, - Jazzomyr та Клубу життєвих змін "Оранжерея Душі".

  Ольга Роман – голова малинського осередку громадської організації «Молодь в дії».

  Ілля Стронґовський – співзасновник благодійного фонду «Добра Листівка» і видавництва «Видавництво».

  БаженаМихалець – представник громадської організації Авенір, Антикорупційного штабу і житомирського осередку ФРІ.

  Оскільки книги даної бібліотеки є живими, то кожен з присутніх матиме унікальну можливість не лише прочитати, а й поспілкуватися зі спікерами і поставити всі запитання, які його турбують.

  Організатори проекту вірять, що «Жива Бібліотека» змусить кожного задуматися про той меседж, який ми всі несемо в світ, адже важливо розуміти, що життя ми формуємо самостійно. Творці проекту заохочують ділитися позитивними ідеями і піднімати гострі питання, які, так чи інакше, мотивуватимуть нас до змін і невтомної роботи над собою.

  Чекаємо на вас 28 жовтня о 12:00 у Порталі. Захід відбуватиметься на волонтерських засадах і вхід є цілком безкоштовним. З собою мати лише гарний настрій, нестримну спрагу до читання-спілкування і ручку для нотування цікавих думок та ідей.

Новини Житомира


Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework