У Житомирському районі смертельне ДТП сталася за участі маршрутного автобусу. ФОТО

  30 жовтня на автодорозі Київ-Чоп водій автомобіля «Мersedes Sprinter», не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з мікроавтобусом, що рухався попереду у попутному напрямі. У результаті від отриманих травм загинув пасажир «Мersedes Sprinter», 8 пасажирів мікроавтобусу доставлено до медичних закладів для надання допомоги.

  Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.25 на 4 км автодороги Київ-Чоп у с. Іванівці Житомирського району.

  За попередньою інформацією, 19-річний водій автомобіля «Мersedes Sprinter», рухаючись у напрямку м. Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням транспортним засобам, у результаті чого зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, що рухався попереду. Від отриманих травм на місці пригоди загинув пасажир ««Мersedes». Ще 7 людей, пасажирів мікроавтобусу було доставлено до медичних закладів для обстеження та надання необхідної допомоги.

  На місці події працюють патрульні, слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції та слідчі відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП.

  Триває з’ясування всіх обставин, а також осіб загиблого та потерпілих.

  Попередня правова кваліфікація події - ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ДТП

ДТП

 Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира


 

Последнее изменение Понедельник, 30/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework