Спробувати себе у ролі пекарів та кондитерів: діти учасників АТО на екскурсії в «Бердичівському хлібозаводі». ФОТОРЕПОРАЖ

  У суботу, 28 жовтня, у межах екскурсії для 13 дітей учасників АТО та загиблих військовослужбовців із Житомира і смт Озерне Житомирського району, організованої  представниками Центру допомоги учасникам АТО при Житомирській ОДА, юні туристи відвідали ТОВ «Бердичівський хлібозавод».

  Працівники провели їм екскурсію підприємством і навіть дозволили трішечки долучитися до роботи на деяких процесах. Тож дітвора ще й спробувала себе у ролі пекарів та кондитерів. Діти із захопленням спостерігали за тим, як виготовляється хліб та хлібобулочні вироби, а ще завзятіше й самі долучалися до роботи. А наприкінці екскурсії їх чекав справжній сюрприз — частування свіженькою, смачною випічкою та подарунки від співробітників хлібозаводу. Про те, що дітям дуже сподобалося на підприємстві, свідчили їх допитливі та зацікавлені погляди, щирі усмішки та радісні обличчя. Детальніше про суботню екскурсію дітей атовців до Бердичівського району читайте та дивіться на світлинах у нашому попередньому матеріалі.

Цар Хліб

  Довідково. Завод виготовляє понад 40 тонн хлібобулочних виробів на добу і є одним із основних постачальників хліба в Бердичеві, а також в Житомирі та Житомирській області. У 2005 році була запущена нова механізована лінія з виробництва батонів і овального пшеничного хліба. Лінія укомплектована тунельною піччю Revent, тістоподільним обладнанням Glimek  та тістомісом Diosna. Потужність лінії — 18 тонн на добу.

Цар Хліб

  У 2006 році введена в експлуатацію лінія з виробництва дрібноштучних виробів потужністю 1,5 тони на добу (встановлена ротаційна піч Revent), а у 2007 — лінія з виробництва житньо-пшеничних сортів хліба (зі встановленням тунельної печі Costol потужністю 28 тонн на добу. Загальна потужність — 10 тонн на добу).

  У березні 2009 року введено в експлуатацію нову лінію з виробництва батонів і овального пшеничного хліба. Лінія укомплектована тунельною піччю Revent, тістоподільним обладнанням Werner та тістомісом Diosna. Потужність лінії складає 26 тонн на добу.

Цар Хліб

  На початку 2010 року було встановлено нову котельню та парогенератори, що дозволило зменшити споживання газу на 30%. ТОВ «Бердичівський хлібозавод» в 2011 році здійснив капітальний ремонт зовнішніх і внутрішніх приміщень підприємства. Значно поповнився парк автомобілів з доставки хліба і був придбаний борошновоз.      

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Цар Хліб

Новини Житомира


Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework