Якою могла б бути Київська, 6. ФОТО

  Житомирянин Максим Ікар зібрав до купи всі проекти, які мали реалізуватися по вул. Київська, 6.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сквер, житловий будинок чи бізнес-центр: коли центр міста перестане бути смітником? ФОТО

 «Покопавшись в історії можна знайти багато фенсі-картинок і рендерів для багатостраждальної ділянки на вул. Київській 6.

   Я так розумію власники цієї ділянки продовжують вкладати кошти в просування проекту свого магазину. Але якщо аналізувати апетити і часові пропозиції апетити у різний час були різні. З самого початку це багатоповерховий житловий комплекс, потім скромний магазин і навіть сквер (якщо брати потуги активістів) і знову поява картинок з бізнес центром і магазином на 5 поверхів. І це ще я не всі проекти вигріб проякі відомо.

  Висновок:

  Між приватним і публічним все ж треба шукати компроміс, тим більше на території приватної власності. Як би там не було місто належить громаді, а громада це всі хто проживають як мінімум у цьому місті. І без її думки ніяк.

  Але, все ж середовище творить громаду та людей і тому нам вирішувати. Хто ми? Ми жителі розрухи і смітників? Чи комашня гіпертрофованого "фалічного" простору мегаполісів, де приватне має найбільшу ціну? Чи все ж ми маємо знайти широкий діалог між собою і залатати дірки нашого середовища? Прибрати смітники і знайти те, що для нас найцінніше?», - додав Максим.

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Київська, 6

Новини Житомира


 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework