Як у Житомирі працівників культури та майстрів народного мистецтва вітають. ФОТО

  Напередодні Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке традиційно відзначається 9 листопада, у середу, 8 листопада о 13:00, в Житомирському академічному обласному театрі ляльок розпочалися урочистості. Привітати працівників культури та майстрів народного мистецтва завітали Ярослав Лагута, заступник голови Житомирської ОДА та Тетяна Парфентієва, в.о. начальника управління культури Житомирської ОДА.

  Варто зазначити, що того ж дня, 9 листопада, ми відзначаємо ще одне важливе свято — День української писемності та мови. Мабуть, не випадково співпали дві таких важливі події.

  Сьогодні ж, 8 листопада, на сцені театру ляльок відзнаками та святковим концертом привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва. Напередодні професійного свята Ярослав Лагута і Тетяна Парфентієва подякували працівникам цих сфер діяльності за сумлінну працю, вклад, який кожен із них робить в культуру нашого міста, області та країни в цілому і побажали, звісно ж, творчого натхнення, сил, наснаги, добробуту, злагоди, родинного благополуччя та мирного неба.

om 08111710 2

om 08111710 2 om 08111710 2

 

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework