СБУ співає: звягельчанин підкорив X-фактор

  Олександр Барлебен (Березовський), який 9 років тому закінчив Новоград-Волинський колегіум, пройшов в наступний тур 8 сезону телевізійного шоу талантів “X-фактор”.

  Колишній співробітник Служби безпеки України виконав перед суддями шоу пісню групи “Pianoбой”, Андрія Хливнюка та Джамали під назвою “Злива”. Злива схвальних відгуків від Насті Каменських, Олега Вінника, Дмитра Шурова та  Андрія Данилко послідувала за виступом Олександра. Позитивні враження підтвердилися чотирма “так” для конкурсанта.

  Наш земляк – капітан СБУ, повідомив в інтерв’ю каналу “СТБ”, що вирішив покинути службу і повноцінно зайнятися творчістю:

  - Мені бракувало свободи. Свободи дій, свободи часу, мені бракувало музики. Я відмовляюся від стабільної роботи, від усього того, що раніше мав, це такий ризик! І все це заради музики.

  25-річний учасник конкурсу повідомив журі перед виступом:

  - За час служби я зрозумів, що головне – це бути собою, і все ж таки займатися тією справою, яка приносить задоволення більше, ніж робота в СБУ. І для мене це можливість почати все з початку. Буду співати дуже особливу для мене пісню.

  “Злива”, написана Андрієм Хливнюком та Дмитром Шуровим, була представлена широкому загалу напередодні річниці початку Революції гідності в Україні. Композиція також стала музичним супроводом патріотичного фільму “Зима, що нас змінила”. Сестра Олександра Барлебена (Березовського) Наталія, яка підтримувала брата за кулісами проекту, повідомила, що хлопець також приймав безпосередню участь у доленосних подіях, що відбувалися на Майдані Незалежності.

  Зал стоячи аплодував Олександру після виконання композиції. Мурашки бігали по шкірі, очі наповнились сльозами у всіх, хто прослухав “Зливу” у виконанні талановитого новоград-волинця.

  - Військові багато втратили від того, що Ви пішли у музику, але музика отримає більше, - зауважив композитор Дмитро Шуров, і віддав своє тверде “так”, разом із трьома своїми колегами-журі.

  Далі Олександр потрапляє у тренувальний табір, де йому буде назначений зірковий наставник із колективу суддів. Саме останній буде створювати із учасників проекту свою власну команду, яка і пройде в прямі ефіри.

  Далеко не кожного дня жителі нашого міста мають змогу побачити своїх земляків на екрані телевізійних шоу такого рівня. Олександр Барлебен (Березовський) заслуговує на підтримку вболівальників не лише своєї малої Батьківщини, а й усієї країни. Тримаємо кулачки за нашого земляка і уважно слідкуємо за його участю у восьмому сезоні талант-шоу “Х-фактор”.

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework