Тетяна Парфентієва: «Тривалий час ми не розказували про те, наскільки Житомирщина прекрасна. Сьогодні ми вчимося це робити». ФОТО

  Житомирщина, без сумніву, багата на цікаві туристичні місця, які варто відвідати усім без винятку мандрівникам: як українським, так і закордонним. У цьому мали змогу переконатися й журналісти з різних країн світу, які у межах прес-туру «Opening Ukraine» завітали на Житомирщину, де побували у різних музеях та вчора, 20 листопада, поспілкувалися в обласному центрі з представниками туризму.

  Група іноземних журналістів з Казахстану, Сербії, Туреччини, Білорусі та інших країн в рамках іміджевого прес-туру «Оpening Ukraine» відвідали на Житомирщині замок-музей «Радомисль» та Музей космонавтики ім. С. П. Корольова.

  У понеділок, 20 листопада, гості з-за кордону поспілкувалися з представниками туристичної сфери Житомирщини.

  «Тривалий час ми не розказували про те, наскільки наша область прекрасна. Можливо, не вміли про це розказати. І сьогодні ми вчимося це робити. На території Житомирщини відбувається дуже багато   фестивалів. Кожна громада намагається бути цікавою. І у процесі децентралізації це один із головних моментів, адже таким чином люди вчаться ще й заробляти гроші», ‒ зазначила в.о. начальника управління культури Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва під час зустрічі із журналістами іноземних ЗМІ.

  Варто зазначити, що під час цього заходу представники туристичної сфери Житомирщини розповідали закордонним журналістам, наскільки наш край багатогранний, цікавий, красивий та вражаючий. Зокрема, Сергій Дехтяренко, керівник туристичної агенції «Патріот», Тетяна Домбровська, депутат Бердичівської міської ради, а також Інна Величко, господиня культурно-мистецького центру «Поліська хата», що в с. Городське Коростишівського району, зацікавлювали закордонних гостей пізнавальною інформацією про розвиток «зеленого» сільського туризму, проведення традиційних свят, познайомили з найцікавішими пам’ятками Житомирщини і розповіли про місто, яке ще називають перлиною Житомирщини ‒Бердичів.

  Довідково:

  Проект, який дозволяє іноземним журналістам краще пізнати Україну та дізнатися про неї багато нового, відвідуючи різні куточки нашої держави, реалізовується спільно Міністерством економічного розвитку і торгівлі та ГО «Київський прес-клуб». За п’ять днів представники закордонних медіа відвідають п’ять областей України, аби згодом розповісти справді вражаючі та достовірні історії про туристичний потенціал України іноземним мандрівникам.

  Цього року прес-тури відбудуться у таких регіонах України: Лівобережжя: Чернігівська область – Сумська область – Харківська область – Полтавська область – Київська область; Правобережжя: Житомирська область – Рівненська область – Хмельницька область – Вінницька область – Черкаська область.

Катерина Дейнека

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework