Чиновники Житомирської міської ради розпочали пошук коштів, щоб дотягнути до кінця року

  Представник департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради на останньому засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету проінформував депутатський корпус, що до кінця року виконкому вдасться поповнити міський бюджет на 3 мільйони гривень.Серед джерел доходів плата за землю, податок на доходи фізичних осіб, плата за оренду комунального майна, пайова участь в утриманні об’єктів благоустрою, прибуток комунальних підприємств та інше.

  Серед джерел вказані також і грантові кошти міжнародних фінансових організацій. Окрім цього, влада планує виключити практику надання пільг по сплаті до бюджету місцевих податків, повідомляє "Інсайдер Житомира".

  До заходів по збільшенню надходжень до міського бюджету належать виготовлення нової технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Житомира до кінця року, постійний контроль за своєчасністю укладання договорів оренди земельних ділянок, проведення роботи з суб’єктами господарювання, що не переуклали договори оренди земельних ділянок, проведення аналізу матеріалів інвентаризації землі міста.

  Також у січні 2018 року заплановано провести звірку з Житомирської ОДПІ по кількості договорів оренди земельних ділянок та сумам, що необхідно сплачувати до бюджету міста.Виконавцями даних заходів є департамент містобудування та земельних відносин, юридичний департамент міської ради та муніципальна інспекція.

  Тим часом департамент праці та соціального захисту населення спільно з Житомирською ОДПІ, управлінням Держпраці в Житомирські області та департаментом бюджету та фінансів міської ради постійно проводитимуть роботи з детінізації зайнятості та доходів населення, у т.ч. із виявлення схем ухилення від оподаткування і ліквідації джерел походження тіньових коштів.

  Департамент економічного розвитку спільно з департаментом праці та соціального захисту хочуть заробити кошти у міський бюджет створивши нові робочі місця, зібравши при цьому податок на доходи фізичних осіб. Цей же департамент обіцяє залучати грантові та кредитні кошти міжнародних фінансових організацій. Департамент містобудування та земельних відносин буде впорядковувати об’єкти реклами та перегляне їх вартість.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework