Військова прокуратура Центрального регіону України продовжує принципову боротьбу щодо протидії хабарництву

   21 листопада 2017 року військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України завершено досудове розслідування та направлено для розгляду до Богунського районного суду м. Житомира обвинувальний акт у кримінальному провадженні по обвинуваченню начальника управління та заступника начальника відділу Головного управління ДФС у Житомирській області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою").

   Указані особи обвинувачуються в тому, що, займаючи відповідальне становище та діючи за попередньою змовою групою осіб, у травні 2017 року, перебуваючи у службовому кабінеті Головного управління ДФС у Житомирській області, отримали неправомірну вигоду в розмірі 50 тисяч гривень за зменшення розміру штрафних санкцій за результатами проведеної документальної перевірки. Після отримання неправомірної вигоди, зазначених керівників було затримано в порядку ст. 208 КК України та вилучено предмет неправомірної вигоди.

 Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Последнее изменение Среда, 29/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework