×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

«Співвідповідальність задля прориву»: відкрита лекція Павла Шеремети у ЖДУ ім. Івана Франка. ФОТО

  У рамках робочого візиту до Житомира  український менеджер-економіст, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи, колишній президент Київської школи економіки, засновник майстерні стратегій «Прорив.in.ua» Павло Шеремета прочитав відкриту лекцію до ЖДУ мені Івана Франка.

   Про це повідомляє прес-служба університету.

  «У Житомирі перебуваю у межах співпраці з міською радою, і оскільки люблю нанизувати різні події, щоб усе встигати, погодився на зустріч під час обідньої перерви. Намагатимусь донести дві думки. Перше — це те, що простим покращенням існуючого стану ми досягнули дуже багато, але потрібний прорив. А для цього потрібне особливе мислення. Друге — це те, що за цей прорив відповідаємо всі ми. Тобто не тільки новий уряд, Президент, прем’єр-міністр, міський голова, а й усі ми. Бо, наприклад, прорив в науці — це наша робота, це наша відповідальність. Тому тема виступу називається “Співвідповідальність задля прориву″», — каже Павло Михайлович.

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

  Спікер, зустріч з яким стала резонансною, змістовною та мотиваційною для студентів і викладачів житомирських вишів та активних громадян міста, розповідав про моделі та шляхи розвитку української економіки, аналізував сучасні тенденції та майбутні перспективи. Окремо Павло Шеремета зупинився на негативних явищах в економіці України, зокрема передчасній деіндустріалізації, глобальній конкуренції, популізмі, зниженні частки населення трудового віку, виїзді працездатного населення за кордон.

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

  У ході зустрічі екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України неодноразово демонстрував графіки, озвучував пропорції і прогнозував. Для порівняння наводив приклади з світової економіки та політики. Зрештою, засновник майстерні стратегій «Прорив.in.ua» зауважив: «Прориви в економіці не робляться з вихідними. Українська армія на Сході воює без вихідних».

  Завершився виступ Павла Шеремети значною кількістю запитань до лектора, гучними оплесками, словами вдячності від слухачів за цікаву та корисну зустріч і фото з поважним гостем на пам'ять.

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Pavlo Sheremet v ZhDU 2

Последнее изменение Среда, 29/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework