Житомирянин планує запустити програму для прослуховування музики у Facebook

  Програму для прослуховування музики у соціальній мережі Facebook заплановано розробити і запустити до 15 жовтня 2018 року. Автор ідеї - житомирянин, який вже прорахував кошторис і визначив всі етапи створення і впровадження програми.

  Хлопець планує заробляти на продажі як самої програми, так і отримувати прибуток із кожного завантажування пісень. Сподівається на підтримку ПриватБанку у пошуку інвестицій.

  Цей start-up і багато інших розробили та презентували учні (12-14 років) Бізнес-Школи ПриватБанку в рамках випускного уроку.

  “Вже декілька сезонів поспіль заняття у Бізнес-Школі кардинально відрізняються від уроків у звичайних школах. Вони проходять у формі тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями, тестами”, - розповіла бізнес-тренер Наталія Петренко.

  За один цикл тренінгів діти навчаються правильно ставити цілі та планувати бюджет, накопичувати та інвестувати, будувати корисні комунікації в мережі Інтернет, дізнаються все про банківські технології.

  Фіналом Бізнес-Школи є самостійне розроблення дітьми перших власних бізнес-проектів і їх захист.

  Крім програми для прослуховування музики у Facebook, діти презентували і бізнес-проекти, такі як: школа танців, студія аніматорів, магазин ручних виробів у Польщі, кав’ярня, у якій готуватимуть каву з Франції, проект із захисту китів, магазин дитячих іграшок та одягу, авіакомпанія з можливістю перевозити великий багаж.

  По проектах школярі визначали і кошторис витрат, робили прогноз по прибутках, визначали цілі та конкретні кроки до їх реалізації.

  Нагадаємо, на Житомирщині Бізнес-Школа ПриватБанку працюватиме протягом всього року. Восени в області вже стартували одразу декілька Бізнес-Шкіл, при цьому набір і формування нових груп не завершується.

  Записатись на навчання можна за телефоном 3700 або ж звернутись у будь-яке відділення ПриватБанку на Житомирщині.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework