Житомирські курси підвищення кваліфікації здирають гроші

  На «Електронну книгу скарг України» написала Тетяна Косинська, бажання підвищити свою перукарську майстерність, перетворилося на погрози і витрачені гроші. Сьогодні по Україні можна будь-де підвищити свою кваліфікацію в різних...

  На «Електронну книгу скарг України» написала Тетяна Косинська, бажання підвищити свою перукарську майстерність, перетворилося на погрози і витрачені гроші.

  Сьогодні по Україні можна будь-де підвищити свою кваліфікацію в різних сферах, але історія Тетяни не дає забути про те, що серед гарних оголошень маскуються непривітні люди, яким начхати на сервіс, головне – гроші. Під гарною назвою «Еліт Голд» приховується справжнє здирництво, переконує Тетяна. Історія сталася в Житомирі.

  «Доброго вечора. Я хочу поскаржитися на курси підвищення кваліфікації на перукаря «Еліт голд», які знаходяться біля глобала в Житомирі. Їх реклама була багатообіцяючою, але коли я прийшла перший день я з першого заняття зрозуміла, що в них навіть немає окремої програми для такого курсу».

  Оскільки Тетяні не сподобалися ці курси, а разом з тим і майстерність викладачів, вона вирішила повернути вкладенні 2000 гривень у саморозвиток, але замість цього почула в свою адресу погрози.

  «Сказала директору, що якщо вона не поверне мені гроші я піду центр споживача на Черняховського, на що вона мені відповіла, щоб я їй не погрожувала, бо я не знаю, хто стоїть за цими курсами. І мов це вони ще мені попотрять життя. І, що я можу і не приходити, а гроші вони мені не віддадуть».

  Тетяна зараз не знає, куди і звертатися в такому випадку. Ми ж радимо, написати заяву в міліцію про неправомірні дії з боку салону «Еліт голд», і також направити скаргу до товариства із захисту прав споживача Вашого міста.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework