На Житомирщині мисливські тварини пошкодили 4808 дерев на суму 2 млн. 543 тис. грн.

  На території Житомирської області зареєстровано 93 користувача мисливських угідь. Серед них є: державні підприємства, громадські організації, приватні сільськогосподарські підприємства та товариства з обмеженою відповідальністю. 

  Державною екологічною інспекцією у Житомирській області постійно проводяться планові та позапланові перевірки користувачів мисливських угідь на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства. 

  Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області проведено планову перевірку ТОВ «Каміа Плюс» мисливські угіддя якого розташовані на території 
ДП «Попільнянське ЛГ» Андрушівського лісництва, загальна площа угідь становить 5709 га. В ході проведення перевірки в лісовому масиві вищезазначеного лісництва виявлено вольєр для утримання мисливських тварин площею 489 га, в якому утримуються 95 оленів благородних, 

  90 ланей, 25 козуль, 84 муфлони, 117 кабанів та 3 лосі. При обстеженні вольєру було виявлено чисельні порушення природоохоронного законодавства, зокрема мисливськими тваринами пошкоджено до ступеня припинення росту лісові культури ялини в кількості 4808 штук, а також майже у всіх дерев обдерта кора. 

  Так, Державною екологічною інспекцією у Житомирській області вирішується питання щодо притягнення керівника ТОВ «Каміа Плюс» до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, а також за знищення та пошкодження лісових культур товариству виставлена претензія на відшкодування збитків завданих лісовому господарству на суму 2 млн. 543 тис. грн.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework