Скандал в гімназії: «Батьки обурені діями керівництва гімназії, які допустили, а можливо й очолили, даний інцидент»

  Днями у ЗМІ з’явилася інформація, що у гімназії військового містечка Озерне під Житомиром на батьківських зборах розгорівся справжній скандал: дружина командира гарнізону звинуватила вчителя музики в нав'язуванні смаків дітям і в наклепі на адресу зірок-утікачок до Росії Ані Лорак і Таїсії Повалій. Крім того, вона обурилася тим, що з телеекранів "ллється багато бруду на Росію".

 

  Про це у своєму блозі на "Обозревателе" написала журналістка Вікторія Довгань. 

  На адресу нашої редакції надійшов лист від батьків, які були присутні на вищезгаданих батьківських зборах.

  «Батьки повністю незгодні з перекрученою інформацією та суб'єктивною думкою авторки, що навіть не була присутня на тих зборах. Надсилаю Вам відповідь батьків шестикласників, що були на зборах і готові пояснити, що там саме відбулося. Готові підписатися під кожним словом. Дякую!, - написала Даша Рудніцька.

  Пропонуємо вашій увазі відповідь батьків.

  Оце так батьківські збори…

  Шановні незалежні блогери та критики, які мандрують просторами інтернету! Вашій увазі пропонується версія батьків, щодо батьківських зборів в Озерненській гімназії, які наробили стільки галасу!

  В середу 13 грудня 2017 року в 6 класі вище згадуваного навчального закладу, відбулись батьківські збори. Про зміст яких ви могли дізнатися від “першоджерела” – доньки завуча по виховній роботі, яка не була присутньою на самих зборах, але передала викривлену інформацію «по всєму свєту». Та ні завуч, ні її донька не подумали про можливі наслідки для молодої сім’ї, яка проживає в гарнізоні, і про те, як внаслідок всього галасу було спаплюжено авторитет батьків шестикласників. У статті авторка натякає на те, що батьки є невігласами у вихованні власних дітей, бо приділяють їм мало уваги через брак часу, адже (в сьогоднішніх реаліях життя в країні) вимушені важко працювати аби забезпечити діток усім необхідним. Авжеж, таким “писакам-патріотам” краще видно, адже легко судити інших, в даному випадку батьків, особливо за відсутності досвіду у вихованні власних дітей.

  Виступаючи на зборах, основною метою батьків було звернути увагу керівництва та вчителів навчального закладу на відокремлення школи та навчально-виховного процесу від політики, аби навчання та виховання дітей проходило без нав’язування власних політичних поглядів та думок. Це стосується також висловів про окремих діячів культури, яких через особисті чи нав’язані переконання вчитель музики нарекла “прєдатєлями»”.

  Також був намір з’ясувати, яким має бути рівень знань дитини, яка отримує …надцять “одиниць” поспіль.

  Розглядалось також питання прибирання в класі, поведінки. Але про це чомусь не згадувалось в славнозвісній статті “відомої” блогерши.

  Тому ми, в обличчі батьків, що були присутні (!) на батьківських зборах, обурені діями керівництва гімназії, які допустили, а можливо й очолили, даний інцидент! Куди поділись основні принципи виховання, особистісного розвитку, наповнення душ дітей, зацікавлення їх навчально-виховним процесом.

  Ось коротко про те, що дійсно відбувалося на батьківських зборах того “нічєм нє примєчатєльного” вечора.

  Робіть висновки, панове!»

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework