Аномальна Житомирщина: НЛО над Озерним та снігова людина у Зарічанах

  Три червоні кулі на стержні, які повільно і безшумно летіли з заходу на схід бачили у березні 2012 року над селом Пряжево, Новогувинськом та Озерним.

  На жаль, людям, які повідомили про цей об’єкт уфологам, не вдалось зробити фото. Але ці дані таки занесли до національного архіву НЛО, і об’єкт, який пролітав над Житомирщиною, отримав ідентифікатор 822.

  Вперше на Житомирщині НЛО зафіксували у 1859 році. Дані про нього знаходяться у історичному рапорті Сквирського земського суду: в місті Ружині в 1859 році помітили фосфорний об’єкт, який пролітав на невеликій висоті з гулом та мав вигляд блискавки.

  З 1859-го до сьогодні НЛО у Житомирській області фіксували 12 разів.

  На початку 1930-их років в одному із сіл Житомирської області почали відбуватись загадкові випадки . У селі та біля нього люди почали часто бачити якихось дивних створінь, які зазвичай з’являлись після заходу сонця. За словами очевидців, вони були схожі на людей тільки до поясу. Тобто у них були ноги, а вище поясу – полум’я, яке пульсувало.

  Люди назвали цих істот «вогнями». Також цікаво, що в будинках, біля яких проходили «вогні», люди або помирали, або переїздили на інше місце.

  Такі свідчення зафіксовані на науковому рівні.

  Утім, після 90-их років дослідники почали фіксувати НЛО в нашій області не так часто.  Його нібито бачили в Овручі, Коростені, Бердичеві та Житомирі.

  21 липня 1990-го року житомирська молодіжна газета «Комсомольська зірка» опублікувала великий репортаж «НЛО в Соболівцях: чутки чи реальність?». В основі матеріалу – розповідь двох дівчат – Тані Балашової та Жанни Ковальської. Вони стверджують, що 25 червня біля дев’яти годин вечора бачили трьох ентолонавтів. Довгі, до колін, руки. Нігті на пальцях довші, аніж самі руки. Ноги схожі на ласти.

  Розповіді про НЛО давно стали основою для наукових досліджень уфологфів, які створили навіть спеціальну карту. На ній відмічені усі зафіксовані у архіві свідчення людей про побачені незрозумілі об’єкти.

  Група дослідників невідомих аномальних явищ була створена і у Житомирі у 80-их роках.

  Вона мала назву «Невідоме» і була зареєстрована в будинку піонерів як гурток. До складу групи входили кілька аспірантів житомирських інститутів. Почали вони свою дослідницьку роботу із пошуку снігової людини у Зарічанах.

  Вони завалили Академію наук СРСР листами про те, що на Житомирщині таки бачили снігову людину, і навіть прикріпляли фотографії до листів.

  На одному фото була зафіксована дивна голова, яка висунулась із Тетерева. Утім, при дослідженні цього знімку академіками було встановлено, що це усього лише водолаз, який досліджував дно біля голови Чацького.

  У 1971 році група «Невідоме» нібито знайшла снігову людину. Їхнім листом вперше зацікавилась академія наук і навіть прислали дослідників у Житомир.

  Учасники групи «Невідоме» нібито знайшли слід снігової людини біля села Сінгурі: це була величезна купа калових мас та слід босої ноги людини довжиною 46 сантиметрів.

  Утім вчені довго в Житомирі не затримались, довівши, що ніякої снігової людини під Сінгурами не було.

  Після цього випадку група «Невідоме» перестала досліджувати усі види аномальних явищ і більш детально почала займатись НЛО.

  Але жодне їхнє дослідження не було внесено до архіву НЛО, який тоді вже почали створювати в Україні. Тому про внесок житомирських вчених у дослідження інопланетян говорити не можна.

  За усі роки НЛО у Житомирській області бачили не часто – 12 згадок, це лише 1% від усіх випадків фіксації НЛО в Україні.

  Вчені натомість стверджують, що НЛО – це всього лише природне явище. 

  У високих шарах атмосфери можуть бути шарові блискавки діаметром до 200 метрів, які при певних умовах можуть спускатись на низ. Це справді виглядає, як яскрава куля, схожа на летючу тарілку.

  Окрім того, візити інопланетян пов’язані із порою року. Психотерапевти кажуть, що восени та навесні у людей загострюються психічні хвороби. Тому вони починають фіксувати НЛО чи інопланетян.

Джерело: 1.zt.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework