Подолати маршрут «Владивосток — Лісабон — Тбілісі» на велосипеді

  26 грудня 2017 року в Новограді-Волинському зустріли грузинського мандрівника Нодара Берідзе, який у рамках проекту «Шлях миру» проїхав на велосипеді вже декілька тисяч кілометрів.

  Маршрут «Владивосток — Лісабон — Тбілісі» пролягає через Новоград-Волинський, тому т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради  Володимир Гусєв та директор міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Кирилюк із хлібом та сіллю зустріли 47-річного мандрівника поблизу Будинку рад, щоб привітати його на батьківщині Лесі Українки.

  Нодар Берідзе розповів, що свій велотур розпочав ще у жовтні 2016 року у Владивостоці і наразі прямує до Лісабону. Завершити велоподорож планує 26 травня 2018-го, повернувшись до Тбілісі у День сторіччя проголошення незалежності Грузії.

  Грузинський мандрівник наголосив, що його подорож має соціальну місію: пропаганда миру та заклик до припинення усіх військових дій. Спілкуючись щодня з новими людьми в різних містах та країнах, активіст переконує, що усі мають спільне бажання — жити у мирі і злагоді.

Джерело: www.zvyagel.com.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework