На Житомирщині виявили тіло застреленого лося

  Тіло підстреленого лося виявив 6 січня в лісовому масиві Житомирського лісгоспу АПК мешканець обласного центру. 

  Позаяк подія сталася в мисливських угіддях районної організації УТМР, до місця знахідки окрім вищезгаданого мисливствознавця виїхала ще й рейдова бригада Житомирської районної організації Товариства мисливців та рибалок, повідомляє прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

  По прибуттю слідчо-оперативної групи та представника Держпродслужби тіло тварини витягли з болота та провели його огляд. В ході розтину в тілі лося виявлено два поранення: одне  - в стегно та черевну порожнину ця тварина отримала орієнтовно тиждень тому, друге виявилося фатальним – куля потрапила в серце.

  Цікаво, що ще до приїзду слідчо-оперативної групи, на місці пригоди зявилася підвода з кіньми, на якій перебувало 5 чоловіків. У возі вони мали дубову колодку, сокиру, шнурки та мішки. Не важко здогадатися, що саме ці знаряддя потрібні для того, щоб витягти з болота та розчленити тушу тварини. Хоча останні й переконували, що вони їдуть у сусіднє село по картоплю, мисливствознавці все ж занотували їх прізвища та адреси.

  Слідство ведеться правоохоронним органами.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework