На Житомирщині викрили підпільний цех з обробки бурштину та вилучили понад 100 кг коштовного каменю

  Коростенська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного видобування бурштину в Овруцькому районі, встановленого у листопаді минулого року.

 

  Під час досудового розслідування установлено, що особи, які причетні до незаконного видобутку бурштину на території Овруцького району, займаються ще й обробкою коштовного каменю у підпільному цеху в місті Житомирі.

  За клопотанням, погодженим Коростенською місцевою прокуратурою, слідчим суддею Овруцького районного суду винесено ухвалу про проведення обшуку в підпільному цеху.

   У середу, 17 січня 2018 року, за участі працівників регіональних Управління захисту економіки та Головного управління Нацполіції проведено санкціонований обшук в одному з гаражів гаражного кооперативу, що на околиці м. Житомира, у якому був обладнаний і діяв підпільний цех.

  У ході обшуку виявлено та вилучено понад 100 кг бурштину та виготовлені і готові до реалізації вироби із коштовного каменю, а також обладнання для його обробки.

  На даний час у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 240 КК України триває досудове розслідування, яке проводять місцеві органи Нацполіції.    

                                                      Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 22/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework