В Олевську “СтопКор” упіймав місцеву владу на фіктивних оборудках для розкрадання бюджетних коштів

  Активісти "Стоп корупції" з Олевська зафіксували факти псевдоремонту доріг у місті. Договори на виконання робіт місцева влада провела через сайт "ProZorro", проте на ділі роботи не проводились. Подробиці повідомив активіст осередку "Стоп корупції" Олександр Ігнатьєв.

  Згідно із загальнодоступною інформацією, розташованою у пошуково-аналітичній системі 007, зображено транзакції з бюджетних рахунків. Так, 27.12.2017 було здійснено три транзакції з рахунку міської ради м. Олевськ на рахунок ТОВ "Камiнь-Буд" за капітальний ремонт тротуарів вулиць Київська, Герцена та Заводська в м. Олевську Житомирської області.

  На сайті "Прозорро" відображена інформація про укладення договорів тільки по двох вулицях, про ремонт тротуарів по вулиці Заводській в м. Олевськ інформація відсутня.

  Згідно з інформацією з сайту "Прозорро", договори укладені 22.12.2017, термін виконання робіт зазначений 5 днів з 26.12.2017 по 31.12.2017. На зазначених вулицях відповідні ремонтні роботи не здійснювались, однак акти виконаних робіт підписані та ремонтні роботи прийняті", – розповіли у "Стоп корупції" деталі оборудки.

  Активісти звернулись із заявою до прокуратури за фактом розкрадання бюджетних коштів шляхом організації фіктивних оборудок посадовими особами міської ради м. Олевська.

  В діях посадових осіб міської ради активісти "Стоп корупції" вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 (службове підроблення) КК України та ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Джерело: stopcor.org

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework