Знову земельні махінації: Багато питань викликав детальний план земельної ділянки на вулиці Покровська, 234-в

  На жаль, всілякі махінації та афери із земельними ділянками  нині не є рідкістю. От і Житомир та й вся наша область не є винятком. Цього разу на сторінці спільноти «Антикорупційний рух Житомирщини» з’явився допис, у якому голова цієї громадської організації Володимир Гірук зазначив, що є дуже багато питань до детального плану земельної ділянки на вулиці Покровська, 234-в.

  «Наша громадська організація уважно слідкує за тим, як житомирська влада намагається продати з аукціону земельну ділянку площею 24 га у Станишівці. Багато хто пам’ятає, як спочатку була одна ціна, а потім депутати переголосували — вартість землі зменшилася на 10 мільйонів гривень. Далі відбувся аукціон під визначеного інвестора, проте чомусь він документи не подав і вартість ділянки знову стала дешевшою.

  Зважаючи на подібні речі, які у Житомирській міській раді є зовсім не рідкісним явищем, ми моніторимо місцеві земельні питання. Одним з таких став детальний план земельної ділянки на вулиці Покровська, 234-в для будівництва будівель торгівлі будівельними матеріалами. Поки що можемо сказати, що ситуація там доволі цікава.

  Вже надіслали відповідний запит Житомирському міському голові, а результатами поділимося згодом», — повідомив у публікації Володимир Гірук.

kd 22011802 1

kd 22011802 1

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework