Туристичну стратегію Житомирщини розроблятимуть за участі громадскості

  Протягом року в області планують провести два масштабних туристичних форуми, а також презентувати туристичний бренд і проморолик.

  До кінця поточного року Житомирська обласна державна адміністрація завершить розробку стратегії розвитку туризму на Житомирщині. До її формування обласна влада має намір максимально залучити туристичний актив області, повідомила провідний спеціаліст Управління культури та туризму Житомирської ОДА Юлія Святненко під час засідання круглого столу "Туризм як основа розвитку Житомирщини" у Києві.

  "Стратегія розвитку туризму в Житомирській області має народитися протягом 2018 року. Ми хочемо максимально долучити до цього процесу громадськість. Хочемо, щоб стратегія грунтувалася на реальному підгрунті та живих цифрах", – наголосила Юлія Святненко.

  До експертного супроводу розробки туристичної стратегії в області планують запросити фахівців Асоціації індустрії гостинності України, представники якої також взяли участь у круглому столі. Зокрема, директор департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку 
підприємництва на селі Міністерства аграрної політики та продовольства України, член правління АІГУ Андрій Стефанович наголосив на важливості формування агротуристичних кластерів у регіоні.

  Також учасники круглого столу повідомили про два всеукраїнські заходи у галузі туризму, які планують здійснити в Житомирській області цього року: весняний форум "Музей як драйвер розвитку місцевих громад" за участі представників Литви та Польші, а також осінній форум "Креативна складова подієвого туризму". А на 15 лютого заплановано презентацію нового проморолика Житомирщини.

Джерело: zruchno.travel

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework