Безпека міського голови понад усе, або береженого Корх стереже

  У 2017 році виконавчим комітетом Житомирської міської ради в особі міського голови Сергія Сухомлина було підписано 4 договори про надання послуг з охорони загальною вартістю майже 400 тисяч гривень. Про це на сторінці спільноти «Антикорупційний рух Житомирщини» у Facebook повідомив  голова цієї організації Володимир Гірук.

  «Згідно з наданими нам документами, найбільше коштів було надано ПП “Агентство – безпека підприємництва″ — 14 тисяч 984 гривні на місяць або 179 тисяч 816 гривень за рік. Підприємство здійснює охорону приміщення Житомирської міської ради (один пост фізичної охорони) у робочі дні з 18:00 до 9:00, а також у вихідні та святкові – цілодобово.

  Це ж підприємство за 5 тисяч 208 гривень на місяць або за 62 тисячі 500 гривень на рік надає виконкому послуги з охорони громадського порядку в адміністративній будівлі Житомирської міської ради у вихідні та святкові дні з 8:00 до 19:00.

  Засновником підприємства є Олег Вікторович Корх — депутат Житомирської обласної ради шостого скликання від “Фронту Змін″. Нині він член партії “Блок Петра Порошенко″. Олег Корх також балотувався на позачергових виборах народних депутатів у 2014 році від БПП під номером виборчого списку 123.

  Ще один договір був підписаний про надання послуг зі спостереження за охоронною сигналізацією на об’єктах з Товариством з обмеженою відповідальністю “Форпост″. Виконавець зобов’язується за 19 080 гривень на рік надати послуги семи об’єктам Житомирської міської ради. Зокрема, в перелік входить: управління праці та соціального захисту, міський архів, центр надання адміністративних послуг, департамент реєстрації управління сім’ї, молоді та спорту на Лятошинського, 15-ю (зараз там знаходиться управління капітального будівництва), а також кабінет міського голови та першого заступника.

  Керівником ТОВ Форпост″ є Горай Олег Віцентійович, а власником — вищезазначений Олег Корх та, очевидно, його батько – Віктор Корх.

  Варто зазначити, що усі угоди укладені без використання системи “Prozorro″, а лише за погодженням тодішнього першого заступника міського голови — Олексія Ясюнецького, який зараз працює заступником голови обласної державної адміністрації Ігоря Гундича.

  Виконавчий комітет в особі міського голови також уклав договір з Управлінням поліції охорони в Житомирській області. Вартість охорони громадського порядку та здійснення перепусткового режиму в адмінбудівлі міськради з 8:00 до 19:00 у робочі дні, та з 8:00 до 19:00  у “передсвяткові і передвихідні″ на місяць становила 22 тисячі 720 гривень або 136 тисяч 320 гривень на рік. Згідно з документами, замовник, тобто міськвиконком, може звертатися до охорони з письмовим поданням про необхідність здійснення разових заходів охорони у обсязі і часі більшому, ніж це передбачено умовами договору, а охорона у разі виявлення ознак правопорушення охорони громадської безпеки і порядку на об’єкті зобов’язана вжити заходів щодо інформування підрозділу Національної поліції України для оперативного реагування на правопорушення.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework