На Житомирщині завершили слідство щодо нацгвардійця, який вбив людину

  Військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України сьогодні скерувала до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця Національної гвардії України в Житомирській області за обвинуваченням в умисному вбивстві, передає УНН з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.

  "Військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України...23.01.2018 року скерувала до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця З. окремого загону спеціального призначення Західного територіального управління Національної гвардії України в Житомирській області за обвинуваченням в умисному вбивстві гр. П.," - йдеться в повідомленні.

  Як встановило слідство 2 квітня 2017 року перебуваючи в занедбаному приміщенні в одному з населених пунктів Житомирської області, усвідомлюючи суспільну небезпеку своїх дій, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки у виді настання смерті людини та бажаючи їх настання, діючи умисно, з метою заподіяння смерті з метою помсти вищевказаний військовослужбовець З. дістав з особистого рюкзаку ніж та наніс смертельні удари.

  Від одержаних травм потерпілий помер на місці.

  "В ході досудового розслідування старшим слідчим зібрано беззаперечні докази того, що вбивство інкриміновано за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. На даний час обвинувачений військовослужбовець З. перебуває під вартою та чекає розгляду судового провадження, за вказаний злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі," - додали у відомстві.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework