×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині в санаторії від біженців вимагають оплати, а вони говорить, що за них заплатила держава

Керівництво одного із санаторіїв на Житомирщині запровадило оплату за послуги для біженців зі Сходу. І це при тому, що держава регулярно виділяє кошти на ці потреби.

Людей примушують підписувати договори на проживання та проводити оплату за житлово-комунальні послуги у розмірі 880 гривень з особи. Водночас переселенці, а це переважно жінки із дітьми, скаржаться, що в кімнатах навіть немає опалення.

Про це повідомляє Телеканал новин "24".

Жінки кажуть, їм створюють умови, аби вони з дітьми повертались назад - туди, де йде війна.

Постановою КМУ передбачена виплата на проживання та сплату комунальних послуг переселенцям. З житомирського обласного бюджету виділено майже 500 тисяч на утримання.

Директор санаторію пояснює, що установа працює на господарсько-розрахунковій системі і повинна мати прибуток. Наголошує, що влада потурбувалась лише про переселенців, а не про установи, які їх прийняли. І каже - плату за послуги мають перераховувати безпосередньо санаторію. Втім, кошторис наданих послуг на суму 880 гривень на людину директор показати відмовився.

Ще недавно житомиряни виходили на акції та заявляли, що ми - єдина Україна, і всі у ній рівні. Але, мабуть, за виключенням директора санаторію, якому байдуже куди поїдуть ті, хто не сплатить за проживання - на Схід під кулі чи просто на вулицю.n0711141413

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework