×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Луганщині на фугасній міні підірвалися сім українських десантників. ВІДЕО

Під час проведення пошуково-ударних дій біля села Сокільники Слов'яносербського району на Луганщині на фугасній міні підірвалися сім українських десантників. На щастя, всі вони живі, - повідомляє ТСН.

"Усім пораненим надана медична допомога", - розповів речник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

Крім того, сьогодні вночі бойовики із реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град" двічі обстріляли позиції сил АТО біля Кримського в Новоайдарському районі на Луганщині. Протягом ночі бойовики неодноразово вели вогонь з мінометів по українських блокпостах у цьому районі. У відповідь сили АТО наносили точкові удари по вогняних позиціях незаконних збройних формувань.

"Обстановка в районі Донецького аеропорту залишається напруженою. Цей стратегічний об'єкт – під українським контролем", - наголосив Селезньов. Також уночі бойовики обстріляли українські блокпости, опорні та спостережні пункти в районі Майорська, Дебальцевого та Попасної. "На півдні зони АТО бойовики обстріляли наш підрозділ, що дислокується північніше від Талаківки. Вогнем у відповідь вогневі точки бойовиків знищено", - зазначив Селезньов.

n0711141414

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework