У Житомирі судитимуть підприємця, який постачав у дитсадки фальсифіковане масло

  У Житомирі судитимуть підприємця, який постачав у дитячі садочки Бердичева фальсифіковане масло. В обвинувальному акті йдеться про заволодіння директором бюджетними коштами у розмірі понад 140 тисяч гривень.

  Про це інформує прокуратура Житомирської області, пише "Укрінформ".

  «Директор підприємства протягом лютого-червня 2017 року організував та здійснював постачання до дитячих садків області фальсифікованого неякісного продукту під виглядом вершкового масла. Викрито зловмисника та припинено його незаконну діяльність завдяки спільним злагодженим діям прокуратури області та працівників Управління Служби безпеки України в області. У ході досудового розслідування, яке проводило Управління СБУ в області, з метою забезпечення відшкодування шкоди, завданої територіальній громаді м. Бердичева, накладено арешт на квартиру директора та транспортні засоби підприємства», - йдеться у повідомленні.

  Також зазначається, що Корольовський районний суд м. Житомира виніс ухвалу про знищення понад 4,5 тонни неякісного продукту, який постачали під виглядом вершкового масла.

  Крім того, до Богунського районного суду м. Житомира направлено для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 191 КК України, директору інкримінується заволодіння шляхом зловживання службовим становищем бюджетними коштами Бердичівської міськради у розмірі понад 140 тисяч гривень. За санкцією статті, підприємцеві загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework