На Житомирщині водій маршрутки посеред дороги висадив жінку з дитиною, яка має інвалідність

  Жінку, яка майже кожного дня возить свою дитину з інвалідністю на зайняття до Житомира, сьогодні, 31 січня, просто посеред дороги висадив водій маршрутки Коростень – Житомир.

  Для Житомирщини це далеко не поодинокі випадки, коли водії відмовляються перевозити безкоштовно пільгові категорії пасажирів. Так трапилося і тут.

  «Чи взагалі мають працювати хоч якісь закони в Україні??? Знову крик душі!!! Ось щойно з маршрутки в Черняхові (номер 78-34) Коростень - Житомир, нас з дитиною (має інвалідність, відносно пільгу) висадив водій серед дороги!!!, - написала на своїй сторінці у Фейсбук Сніжана Кісішвілі, яка являється керівником Житомирської обласної ГО "Діти Сонця".

  - Проживаємо в Черняхові, майже кожного дня їздимо до Житомира на заняття, з приміськими 200 та 250 маршрутками їздимо дякуючи перевізникам Сич С.М. та Савицькому Є.А. безкоштовно, але буває не встигаємо і сідаємо на внутрішньообласні, завжди без проблем, я платила за себе повну суму, хоч по закону по 50% маємо право, а тут водій в такій грубій формі почав виганяти принижуючи мене перед іншими пасажирами та моєю дитиною, яка не хотіла виходити, тому що змерзла на вулиці.

  Пане Роман Крисюк, Ігор Гундич скажіть, будь ласка, хто тут правий, які ще права залишились у батьків які самотужки виховують дітей з інвалідністю, які живуть не в Житомирі, а в області як ми? Крім цього звернення пишу ще письмово офіційний, і дуже сподіваюсь, що такі хами-водії будуть наказані і нести відповідальність», - йдеться у повідомлені.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework