×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До житомирян повертається 1+1: Найбільший кабельний провайдер міста повідомив про відновлення ретрансляції каналів «1+1 медіа»

  Кабельний провайдер Житомира «Телемережа» з початку року був змушений припинити ретрансляцію каналів медіагрупи «1+1 медіа». Тому, у січні 2018 року абоненти кабельного телебачення не мали можливості дивитися канали медіагрупи «1+1 медіа.

   «Цей крок був вимушений, оскільки домовитися із представниками «1+1 медіа» з першого разу не вийшло. А йти на їхні умови – означало значно підвищити абонентську плату для наших користувачів, чого ми не могли допустити, - розповідають у «Телемережі».

  Та з 1 лютого провайдер обіцяє поновити трансляцію каналів медіагрупи «1+1 медіа». «У нас були важкі перемовини, та нам вдалося досягти домовленостей з представниками медіагрупи», - зазначає керівництво «Телемережі».

  Адже, через ситуацію, що склалася, у провайдера було два варіанти: підписати договір з  «1+1 медіа» і підвищити абонентську плату, або відімкнути дані телеканали й спробувати знайти рішення.

  Сьогодні вдалося досягти домовленості з представниками медіагрупи, тому житомиряни зможуть дивитися канали «1+1 медіа» без збільшення абонентської плати.

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 31/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework