×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський доброволець став головним героєм проекту «Хоробрі серця». ВІДЕО

Вчора на телеканалі 1+1 стартував Військово-патріотичний проект «Хоробрі серця» присвячений людям, які виявили героїзм під час подій на сході України.

Формат програми передбачає не тільки спілкування з гостями в студії, а й журналістські сюжети. В одному такому сюжеті журналісти і розповіли про Сергія Козака. Житомирський доброволець 95-ї аеромобільної бригади, під час обстрілу гранатометами, взяв удар на себе. Він отримав важке поранення та навіть це його не спинило і він продовжував бій, врятувавши життя багатьом своїм побратимам.

Команда, яка працює над программою, поставила собі за мету розповісти глядачам про героїзм людей, які йдуть на самопожертву заради майбутнього України, а також допомогти постраждалим під час війни.

У рамках проекту "Хоробрі серця" команда "1+1" організує прямий збір коштів на обладнані сучасним реанімаційним устаткуванням машини швидкої допомоги. Ми плануємо зібрати 5 мільйонів гривень, щоб передати в зону АТО щонайменше десять таких машин. Хоробрі серця - це герої, яких не побачиш у кіно. Це герої, яким можеш допомогти ти на http://horobri.1plus1.ua/

 n290914746

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework