×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі підвели підсумки Благодійного марафону

Завершення марафону «ДОПОМОЖИ ГЕРОЯМ», до якого долучилися громадськість, підприємці, органи влади міста Житомира та зірки української естради, відбулося 25 вересня в облмуздрамтеатрі ім. Івана Кочерги.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Як поінформував один з організаторів марафону Іван Мартинчук, завдяки спільним зусиллям було зібрано 224 857 гривень та 100 доларів. При цьому, більше 22 тисяч кинули у скриньки вже під час заключного концерту.

В.о. міського голови Любов Цимбалюк зізналась, що влада може зробити для військовослужбовців набагато менше, ніж сьогодні роблять усі житомиряни: «Саме наші небайдужі люди, волонтери щодня збирають необхідних для бійців теплі речі, засоби захисту, продукти харчування. Щотижня декілька машин відправляється на Схід. Щохвилини ми доводимо, що житомиряни – єдина велика родина, кожен боєць – це наш син, наш брат, дитина».

Любов Цимбалюк вірить, що військові дії закінчаться якнайшвидше, і щиро вдячна кожному, хто долучився до цього грандіозного проекту та інших благодійних заходів на підтримку наших військових.

n290914747

n290914747 1

n290914747 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework