У зашморг — через нерозділене кохання

  Жахлива звістка сколихнула Старі Вороб’ї зранку минулого понеділка. Місцева жителька, зайшовши у дровітню, побачила там повішеною 22-річну доньку. Жінка кинулася рятувати дитину, але було пізно.

 

  Згорьована селянка розповіла, раніше її донька вже п’ять разів намагалася звести рахунки з життям, однак бідолаху встигали вчасно витягнути із зашморгу. Цього разу навіть думки не було, що молода жінка знову накине петлю на шию. Напередодні трагедії вона гостювала у подруги, коли повернулася додому, довго шепотілася зі своєю трирічною донечкою, аж поки мала не заснула. Потім молода матуся вийшла з хати і не повернулася. Кажуть, до самогубства її штовхнуло нерозділене кохання, - повідомляє mn.zt.ua.

  До речі, торік подібна трагедія сталася й у Новобратському, тоді покінчила життя самогубством 21-річна місцева жителька, залишивши донечку сиротою.

  Цього разу біда знову не оминула Новобратського. Минулої п’ятниці у селі повісилася 58-річна жінка. Її знайшли у літній кухні. Селянка покінчила життям, накинувши на шию мотузку, закріплену на дверній коробці. За словами родичів померлої, у неї були психічні розлади.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework