Безробіття на Житомирщині має жіноче обличчя

   Про це розповіли в Житомирській обласній службі зайнятості, а також представили звіт про роботу служби в минулому році.

  «За статтю жінки у нас переважають, 58% жінок — серед безробітних, які стоять на обліку в службі зайнятості. Що стосується вікових груп, 36% — це молодь до 35 років, 29% — 35‒44 роки, і 35% — це понад 45 років», — розповіла директор обласного центру зайнятості Галина Корінна.

  Вона також повідомила, що на ринку праці зберігається дисбаланс попиту та пропозиції. Зокрема, щодо освітнього рівня — значна частина безробітних має вищу освіту, а наявні вакансії це, переважно, робітничі професії:

  «40% складу наших безробітних мають вищу освіту. А такі міста, як Житомир, наприклад, тут 78% мають вищу освіту, а решта – середню спеціальну або випускники ПТУ», — зазначила Галина Корінна.

  За словами директора обласного центру зайнятості, у 2017 році за сприяння служби зайнятості в області працевлаштовані 33200 громадян, причому 60% з них — до надання статусу безробітного. В базі даних обласної служби зайнятості в минулому році було 43200 вакансій.

Джерело: Житомирська хвиля

Читайте также: Житомирянин: Думаю, что будет целесообразно переосмыслить всю концепцию работы нынешнего общественного транспорта как такового       

Житомирянин: Думаю, что будет целесообразно переосмыслить всю концепцию работы нынешнего общественного транспорта как такового

Читайте також: До послуг мешканців Андрушківської ОТГ – власний фітнес-центр

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 09/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework