Міський голова: «Ми вимагаємо постійно щось від міської влади, але ж давайте і самі будемо щось робити!»

     Такими словами Житомирський міський голова Сергій Сухомлин прокоментував одне зі звернень житомирянки похилого віку, коли всі охочі могли задавати йому питання після звіту очільника міста, який відбувся сьогодні, 22 лютого.

 

    «Я виступаю від імені мешканців гуртожитків. А конкретно від гуртожитку №33, що знаходиться на теперішній вулиці Князів Острозьких (колишній Котовського). Там дуже тяжке становище. Я людина похилого віку, але за браком коштів я змушена там жити. Там зсувається фундамент, вода у підвалах. Натомість на всі прохання почати вирішувати ці проблеми, коли мешканці, у тому числі і я, приходимо в ЖЕК, то ми чуємо лише у відповідь: "Якщо вам не подобається, то беріть і виїжджайте". А в теплі пори взагалі комарі заїдають мешканців гуртожитку», — розповіла одна з мешканок гуртожитку на Князів Острозьких.

    На це, звісно ж, відреагували Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та його профільний заступник з ЖКГ Сергій Кондратюк. «Декілька років тому ми забрали цей гуртожиток на баланс міста. Нам цей об'єкт передали вже в такому стані. Після передачі ми вже змінили проводку  в цьому гуртожитку, зробили освітлення. Вірно? (ред. запитав міський голова мешканку гуртожитку, яка й звернулася під час заходу з проблемами, які там є. На це жінка ствердно відповіла, що дійсно там вже замінено проводку та проведено освітлення). Так, там нині є проблеми з мережами в підвалах (по цьому гуртожитку). Я вважаю, що у разі потреби потрібно зібратися, якщо потрібна допомога, і зберемо ОСББ. Це досить хороший варіант.

    Ми вимагаємо постійно щось від міської влади, від влади Києва, але ж давайте і самі будемо щось робити, а не лише вимагати, щоб нам щось дали. Варто лише створити ОСББ і міська влада, звісно ж, буде допомагати. Щороку ми надаємо десятки мільйонів гривень на ОСББ, на капітальні ремонти. Створіть ОСББ — і ми вам допоможемо: і консультаціями, і організаційно, і з документами. Тоді ви самі встановлюватимете собі тариф і, зауважу, той, який самі захочете. На додачу ще й отримаєте кошти на капітальний ремонт. Зробіть, будь ласка, лише один важливий крок», — резюмував Сергій Сухомлин свою відповідь житомирянці, котра розповіла після його звіту про проблеми в гуртожитку, де мешкає.    

Новый рисунок 1

Новый рисунок 2Скріншоти з трансляції звіту Сергія Сухомлина, яка відбувалася на сайті Житомирської міської ради

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 22/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework