Житомирський рибоохоронний патруль знищив 21 км браконьєрських сіток

    У четвер, 22 лютого 2018 року, Житомирським рибоохоронним патрулем знищено 616 одиниць заборонених знарядь лову (сітки, ятера, заборчики, косинки, павуки, волоки, підхваті, коломиї, драчі та ін.). З них: 510 одиниць – це сітки, загальною довжиною 21 км. Знищення здійснювалось шляхом приведення сіток у непридатність (рубання, різання), з подальшим направленням до спеціалізованого підприємства по утилізації.

 

    Знищувались ті заборонені знаряддя лову, згідно яких судом було прийнято рішення щодо конфіскації та знищення, а також ті, які рибоохоронними патрульними було вилучено згідно з актами безхазяйного майна.

    Процес відбувся у присутності представників засобів масової інформації, громадськості та членів комісії, до складу якої окрім працівників рибоохоронного патруля, входять представники Житомирської ОДПІ Управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Житомирській області та Управління юстиції у Житомирській області.

photo 2018 02 22 13 17 26

    Довідкова інформація:

  Втретє з моменту створення (з 07.06.2017 року) Житомирський рибоохоронний патруль здійснив знищення заборонених знарядь лову. Всього за період роботи, з червня 2017 року по лютий 2018 року, інспекторами викрито 996 правопорушень, в результаті яких вилучено 1909 заборонених знарядь лову. Загальна кількість знищених знарядь лову становить 1514 одиниць, протяжністю близько 60 км.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Суббота, 24/02/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework